Referat: Halmstad HF - Mölndal J20

Halmstad Hammers HC - Mölndal Hockey 4-2 (1-0, 2-2, 1-0)
Skott: 40-31
Utv: 6-4

Första Perioden startade precis som förra matchen med att vi har svårt att vinna närkamper och pucken. Vi blir alldeles för passiva i vårt spel. Halmstad vinner perioden med 1-0 och det ska vi tacka målvakten Erik Tärneberg för.

Andra perioden så är vi mycket bättre i egen zon och det tack vare att vi vinner närkamperna och får stop på Halmstad. Men Halmstad gör 2-0 lite oturligt efter lite studsar.
Strax därefter så kvitterar Wohne (William Wohnerow) efter att gått köksvägen och tryckte upp sin egna retur i krysset.
Vi har och får tryck på Halmstad med ska köra det så "snyggt" hela tiden och istället för att skjuta mål så ska vi dribbla mål, vilket inte funkar på den här nivån.
Halmstad kan utöka till 3-1 efter att ha skjutit på vår egna back och pucken styrs upp i nättaket och gör det omöjligt för Erik i kassen att ta.
Innan perioden är över kan vi kvitterar i PP av Alfred Robbstål (Melvin Sköldberg, Tobias Nicklasson).

Tredje perioden så är det mer hawaiihockey och det blir för mycket tuta och mindre tanke. Vi har svårt att sätta Halmstad under några svårare lägen och när det är 2.30 kvar av matchen plockar vi Erik i kassen och spelar 6-5. Där gör Halmstad ganska omgående 4-2 vilket också slutresultatet.

För att summera så bjuder vi på för många spelvändningar och Halmstad har säkert 10(!!) 2 mot 1.or. Sedan ska vi ha med att vi bränner 3 frilägen och då är det svårt att vinna matcher.
Med oss tar vi andra perioden som jag tycker ändå är okej. Bäst på plan är målvakten Erik Tärneberg som gör det riktigt bra!

lör 27 aug 2016, 13:30 Mölndal J20 - Halmstad HF 1 - 4
sön 18 aug 2019, 16:00 Halmstad HF - Mölndal J20
tis 10 sep 2019, 19:30 Mölndal J20 - Halmstad HF
lör 24 sep 2022, 13:30 Mölndal J20 - Halmstad HF 5 - 7